Hypo banka i Grad Sinj sklopili ugovor o poslovnoj suradnji

Bez autora
Jul 14 2011

Gradonačelnik Grada Sinja Ivica Glavan i regionalni direktor Hypo Alpe-Adria-Banke za Dalmaciju Joško Mihić potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji. Grad Sinj posljednjih je godina napravio velik iskorak na gospodarskome planu, a zacrtali smo si u idućim godinama napraviti još puno toga kako bismo svojim sugrađanima osiguravali visoku kvalitetu života. U tom je pogledu Izvršna vlast Grada Sinja prepoznala Hypo banku kao kvalitetnog partnera koji će ulagati u gradske razvojne projekte, aktivno podržavati rast i razvoj malog i srednjeg poduzetništva te omogućiti našem gradu i kraju da ostvari svoje potencijale. U Gradu Sinju i sinjskoj krajini nalazi se velik gospodarski potencijal, koji se uz dobra ulaganja i povoljne uvjete može još više razviti i pretvoriti Sinj u pokretača razvoja ove regije. Namjera je podržati razvojne projekte značajne za Grad Sinj i njegove građane te kvalitetnim bankarskim uslugama adekvatno odgovoriti njihovim rastućim potrebama.

Hypo banka i Grad Sinj sklopili ugovor o poslovnoj suradnjiGradonačelnik Grada Sinja Ivica Glavan i regionalni direktor Hypo Alpe-Adria-Banke za Dalmaciju Joško Mihić potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji, izvijestili su iz Hypo banke.

''Grad Sinj posljednjih je godina napravio velik iskorak na gospodarskome planu, a zacrtali smo si u idućim godinama napraviti još puno toga kako bismo svojim sugrađanima osiguravali visoku kvalitetu života. U tom je pogledu Izvršna vlast Grada Sinja prepoznala Hypo banku kao kvalitetnog partnera koji će ulagati u gradske razvojne projekte, aktivno podržavati rast i razvoj malog i srednjeg poduzetništva te omogućiti našem gradu i kraju da ostvari svoje potencijale'', izjavio je sinjski gradonačelnik.

''U Gradu Sinju i sinjskoj krajini nalazi se velik gospodarski potencijal, koji se uz dobra ulaganja i povoljne uvjete može još više razviti i pretvoriti Sinj u pokretača razvoja ove regije. Naša jasna namjera je podržati razvojne projekte značajne za Grad Sinj i njegove građane te kvalitetnim bankarskim uslugama adekvatno odgovoriti njihovim rastućim potrebama. U skladu s našim razvojnim planovima i činjenicom da imamo velik broj klijenata iz sinjskog kraja već smo počeli raditi i na otvorenju naše nove poslovnice, a do njezina otvaranja klijentima iz ovog kraja na raspolaganju je naš regionalni centar u Splitu na čelu s voditeljom Daliborom Filipovićem'', dodao je Joško Mihić, direktor Hypo Alpe-Adria-Bank za regiju Dalmacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik